top of page

Zoekresultaten

157 items gevonden voor ""

 • Zomeravond concert 28 juni door brassband Ulicoten en de Young Voices

  Muziekvereniging Ulicoten en de Young Voices bundelen hun krachten voor een prachtig zomers concert in de buitenlucht. Op vrijdag 28 juni bent u van harte welkom op het Bremerplein in Ulicoten voor een avond vol muziek en gezelligheid. Het concert begint om 20.00 uur, maar het terras is al open vanaf 19.30 uur. Geniet van de sfeervolle klanken van de brassband van Muziekvereniging Ulicoten en de zang van de Young Voices. Na afloop is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een verfrissende borrel. Met dit concert willen wij niet alleen de muzikale talenten van onze leden tonen, maar ook bijdragen aan de gemeenschapszin en de levendigheid van Ulicoten. De toegang is gratis, dus neem vrienden en familie mee voor een onvergetelijke avond vol muziek en Ulicotense gezelligheid. Mis dit zomerse muziekfestijn niet. Wij hopen u op vrijdag 28 juni te mogen verwelkomen op het Bremerplein. Tot dan!

 • Autowasdag zaterdag 30 maart 2024

  Op zaterdag 30 maart vindt van 10 tot 16 uur de autowasdag weer plaats van muziekvereniging Ulicoten. Dit vindt plaats op Baarlesweg 32 in Ulicoten. Wil jij onze muziekvereniging steunen? Voor €8,50 wordt je auto spic en span gewassen, zodat hij met Pasen op z'n paasbest voor de deur staat.

 • In memoriam Marcel Snijders

  Tot ons grote verdriet ontvingen we het bericht dat Marcel Snijders op 15 juli 2023 is overleden. Op 7-jarige leeftijd is Marcel lid geworden van onze muziekvereniging. Dit jaar zou hij gehuldigd worden vanwege zijn 65-jarig lidmaatschap. Helaas mag het niet zo zijn… In 1958 werd Marcel lid van, toen nog, de Fanfare Sint Bernardus en begon hij met een sopraansax. Later werd dat een ventiel trombone en weer later speelde hij op de bas schuiftrombone. Marcel vond het destijds heel bijzonder om in Hasselt in de Etias Hallen op te treden, bij het Schlager Festival. Want spelen voor een publiek van 13.000 man, is niet niks. Ook aan de Brassband kampioenschappen die hij privé bezocht in de Royal Albert Hall in Londen, had Marcel mooie herinneringen. Er werd zelfs een foto van hem en zijn twee medereizigers gemaakt die later op de hoes van de plaat terechtkwam. Vanwege gezondheidsproblemen speelde Marcel de laatste jaren niet meer mee. Als rustend lid bleef hij aan onze vereniging verbonden. Maar ook al speelde hij zelf niet meer mee: hij was steevast van de partij bij alle uitvoeringen en activiteiten. We gaan Marcel missen, ook al leeft hij voor altijd voort in ons hart. Wij wensen zijn broers, zussen, overige familieleden en dierbaren enorm veel troost, warmte en kracht toe om het gemis van Marcel te kunnen dragen.

 • Terugblik op 2022

  Ook wij kijken even terug op 2022, met een mooi afscheid voor Wim Sas, de verwelkoming van Jeroen Corneillie als dirigent van de brassband, workshops op de basisschool door Wouter De Winne, veel muzikale activiteiten en ga zo maar door. Wij wensen iedereen een geweldig 2023 met veel muziek!

bottom of page