top of page

In memoriam Marcel Snijders

Tot ons grote verdriet ontvingen we het bericht dat Marcel Snijders op 15 juli 2023 is overleden. Op 7-jarige leeftijd is Marcel lid geworden van onze muziekvereniging. Dit jaar zou hij gehuldigd worden vanwege zijn 65-jarig lidmaatschap. Helaas mag het niet zo zijn…

In 1958 werd Marcel lid van, toen nog, de Fanfare Sint Bernardus en begon hij met een sopraansax. Later werd dat een ventiel trombone en weer later speelde hij op de bas schuiftrombone. Marcel vond het destijds heel bijzonder om in Hasselt in de Etias Hallen op te treden, bij het Schlager Festival. Want spelen voor een publiek van 13.000 man, is niet niks. Ook aan de Brassband kampioenschappen die hij privé bezocht in de Royal Albert Hall in Londen, had Marcel mooie herinneringen. Er werd zelfs een foto van hem en zijn twee medereizigers gemaakt die later op de hoes van de plaat terechtkwam.

Vanwege gezondheidsproblemen speelde Marcel de laatste jaren niet meer mee. Als rustend lid bleef hij aan onze vereniging verbonden. Maar ook al speelde hij zelf niet meer mee: hij was steevast van de partij bij alle uitvoeringen en activiteiten.

We gaan Marcel missen, ook al leeft hij voor altijd voort in ons hart. Wij wensen zijn broers, zussen, overige familieleden en dierbaren enorm veel troost, warmte en kracht toe om het gemis van Marcel te kunnen dragen.


139 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page