top of page

Verrassende Teerdag 2017

Afgelopen zondag, 23 juli,  heeft Muziekvereniging Ulicoten haar jaarlijkse teerdag gehouden.

Deze teerdag werd voor de tweede keer georganiseerd door dezelfde teerdagcommissie als vorig jaar, bestaande uit Toon de Bont, Ben Sommen, Frans Vriens en Marcel Snijders. De commissie had het wederom goed voor elkaar. De heren schotelden ons een verrassend programma voor!De middag begon al om 13.00 uur in de “feestschuur” bij Toon Graafmans met koffie en een koek! Hierna werd Jan Janssen (op rijm) toegesproken door Sjef Snijders vanwege zijn tien-jarig lidmaatschap. Hij kreeg een oorkonde, een speldje, een VVV-bon en bloemen, waarna een serenade werd gegeven door de brassband, waarbij Jan overigens zelf vrolijk meespeelde!!

Alle aanwezigen waren benieuwd wat er verder zou gaan gebeuren, want de commissie had steeds gezegd: “Laat je maar verrassen”!!!Welnu…om 14.00 uur arriveerde de flaasboemel en die bracht ons naar de Oude Baan in Chaam, waar Ad Laurijssen ons op ludieke wijze trakteerde op een likeurtje.

Tevens werd hier de MVU-Marsch weer eens grondig ingestudeerd.

Intussen was het, jammer genoeg, volop gaan regenen en na een, voor sommigen,  natte tocht arriveerden we uiteindelijk bij “Toontje Schoen” in de Ginderdoorstraat. Het werd daar en gezellig samenzijn en om 16.00 uur, toen de zon gelukkig weer te voorschijn kwam, gaf  de brassband een openluchtconcert met vooral lichte muziek, die door Ad Laurijssen op een vermakelijke manier werd aangekondigd en toegelicht.Als laatste nummer werd de MVU-Marsch, het lijflied van Muziekvereniging Ulicoten, nogmaals ten gehore gebracht waarbij de vele aanwezigen uit volle borst meezongen!

Hierna was het weer tijd voor een drankje en een babbeltje met elkaar.Tegen 18.00 uur werd er een heerlijk  buffet klaargezet (via “Toontje Schoen”) door Victor en Sandra Hendriks. Dit buffet liet zich voortreffelijk smaken door de muzikanten en hun partners.Na nog wat napraten en enkele drankjes, werd iedereen netjes in de stromende regen naar huis gebracht.

Muziekvereniging Ulicoten  kan  terugkijken op een geweldige dag!Vanaf deze plaats willen we de teerdagcommissie nog eens bedanken voor de geweldige organisatie!

Ook Toon Graafmans  bedanken we voor het beschikbaar stellen van zijn mooie schuur!

Voor meer foto's......kijk bij "foto's"

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page