top of page

Tweede Prijs voor Brassband Ulicoten


Op zondag 25 november nam Brassband Ulicoten deel aan een  concertconcours in theater “De Schalm” in Veldhoven.

Na een gedegen voorbereiding waren dirigent en muzikanten er klaar voor en welgemoed vertrok men dan ook richting Veldhoven.

De Ulicotense muzikanten onder leiding van dirigent Wim Sas speelden achtereenvolgens “Cambridgeshire Impressions” van Rieks van der Velde,  “Olympus” van Philip Harper en “Nosferatu”  van Mario Bürki.

Er werd goed gemusiceerd en zowel dirigent,  muzikanten als toeschouwers hadden na afloop een heel  goed gevoel over het optreden van Brassband Ulicoten.

Helaas dacht de jury er anders over en gaf de brassband gemiddeld 75 punten en dat is niet genoeg. Wèl een dikke tweede prijs!!

Desalniettemin was dirigent  Wim Sas tevreden over het behaalde resultaat. Ook het publiek in de zaal was zeer lovend over het optreden van Brassband Ulicoten.

Aangekomen in Ulicoten ging men naar “De Bremerpoort”  om daar te klinken op het behaalde resultaat.

Voor de komende tijd staan er weer enkele activiteiten op het programma: de kerstmarkt op 15 december, Kerstavond op 24 december en het nieuwjaarsconcert op20 januari 2019. Verder zal er door een aantal muzikanten op 6 januari worden meegewerkt bij het driekoningenconcert van kamerkoor “Terpander”.

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

댓글


bottom of page