Tweede Prijs voor Brassband Ulicoten


Op zondag 25 november nam Brassband Ulicoten deel aan een  concertconcours in theater “De Schalm” in Veldhoven.

Na een gedegen voorbereiding waren dirigent en muzikanten er klaar voor en welgemoed vertrok men dan ook richting Veldhoven.

De Ulicotense muzikanten onder leiding van dirigent Wim Sas speelden achtereenvolgens “Cambridgeshire Impressions” van Rieks van der Velde,  “Olympus” van Philip Harper en “Nosferatu”  van Mario Bürki.

Er werd goed gemusiceerd en zowel dirigent,  muzikanten als toeschouwers hadden na afloop een heel  goed gevoel over het optreden van Brassband Ulicoten.

Helaas dacht de jury er anders over en gaf de brassband gemiddeld 75 punten en dat is niet genoeg. Wèl een dikke tweede prijs!!

Desalniettemin was dirigent  Wim Sas tevreden over het behaalde resultaat. Ook het publiek in de zaal was zeer lovend over het optreden van Brassband Ulicoten.

Aangekomen in Ulicoten ging men naar “De Bremerpoort”  om daar te klinken op het behaalde resultaat.

Voor de komende tijd staan er weer enkele activiteiten op het programma: de kerstmarkt op 15 december, Kerstavond op 24 december en het nieuwjaarsconcert op20 januari 2019. Verder zal er door een aantal muzikanten op 6 januari worden meegewerkt bij het driekoningenconcert van kamerkoor “Terpander”.

0 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

GEBOREN

Op 26 september is Mart geboren. Mart is de zoon van Gieneke van den Belt & Peter Vriens en het broertje van Linde en Koen. Van harte gefeliciteerd, jullie samen!

© Muziekvereniging Ulicoten 2020. Alle rechten voorbehouden.

  • Facebook Social Icon
  • YouTube