top of page

Try-Out Concert

Op zaterdag 17 oktober werd in De Bremerpoort te Ulicoten een try-out concert georganiseerd door de Brassband van Muziekvereniging Ulicoten.Behalve de brassband deed hieraan ook Harmonie Vlijt en Volharding uit Alphen mee. Beide verenigingen nemen op 1 november deel aan het dorpenconcours in het Ginneken en het is dan een goede zaak om eens te bekijken hoe men er voor staat. Dit kan natuurlijk perfect  middels een  try-out concert. Harmonie Vlijt en Volharding onder leiding van Caspar Versluis beet de  spits af en verraste het publiek met twee prachtige concoursnummers “Of Castles and Legends” van Thomas Doss en “Moving Heaven and Earth” van Philip Sparke. Na deze wat meer “serieuze” muziek lieten de Alphenaren met “Music for the Incredibles” en “Paris Montmartre” horen, dat ze ook het populaire werk niet schuwen.

Hierna speelde Brassband Ulicoten onder leiding van dirigent Wim Sas na de inspeelmars  “March of the Cobblers”  het verplichte nummer “Cambridgeshire Impressions” van Rieks van der Velde  en het vrije werk  “Jubilee Overture” van Hendrik de Boer. Om te besluiten werd  “Gabriella’s Song” en “The Greatest Hits of Neil Diamond” ten gehore gebracht. Helaas waren er enkele muzikanten op deze avond verhinderd. Dat was jammer!! Elke muzikant immers is belangrijk in een brassband! Niemand kan  gemist worden!

Al bij al was het voor beide  verenigingen toch wel een zeer nuttige avond en ook het publiek heeft kunnen genieten van prachtige muziek. Na het concert werd er nog geruime tijd “verbroederd” in de gezellige aula van de Bremerpoort.

De komende tijd kunnen de puntjes op de i worden gezet  om op 1 november op het dorpenconcours  goed beslagen ten ijs te komen!

De foto's zijn te zien bij"foto's"!

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page