top of page

Teerdag 2016

Op zondag 3 juli heeft Muziekvereniging Ulicoten haar jaarlijkse teerdag gehouden.

Deze teerdag werd georganiseerd door de zgn. teerdagcommissie, bestaande uit Ben Sommen, Toon de Bont, Frans Vriens en Marcel Snijders. Inderdaad, ook Marcel was er weer bij! Het was de eerste keer dat hij zich, sinds zijn ziekte, weer eens kon inzetten voor zijn zo geliefde muziekvereniging.  Gedurende een jaar is hij  uit de running geweest, maar hopelijk gaan wij hem steeds meer terugzien.

De commissie had het goed voor elkaar. De teerdag vond dit jaar plaats op een speciale locatie, nl. bij Mengvoederbedrijf Theeuwes. De feestruimte was gezellig ingericht en aangekleed met  foto’s uit de oude doos en met mooie bloemstukken, gemaakt door Nel Verheijen. Bedankt hiervoor, Nel!

Ook onze sponsors waren voor deze dag uitgenodigd!

De middag begon om 15.00 uur met  een concert  door alle geledingen van de muziekvereniging.

Aan het eind van dit concert werd door de teerdagcommissie de zgn. MVU-marsch gepresenteerd. Op de melodie van de “Steigermarsch” was een aangepaste  tekst gemaakt. Onder begeleiding van de brassband werd dit lied gezongen door de commissie en alle aanwezigen. Een geweldig succes!

Mogelijk wordt dit het lijflied van Muziekvereniging Ulicoten!!

Daarna was er een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje.  Tijdens dit samenzijn werden een  aantal jubilarissen gehuldigd en ze kregen daarbij  een oorkonde met  het  daarbij behorende insigne. Verder werden ze in de bloemetjes gezet en door voorzitter Jan Janssen lovend toegesproken!

Astrid Wouters, Ank van der Wegen en Mario Severijns  vierden hun 10-jarig lidmaatschap van de vereniging.  Toon de Bont werd onderscheiden omdat hij 50 jaar lid is en Ben Sommen en Sjef Snijders omdat ze al 60 jaar lid zijn van de brassband.

Intussen was accordeonist / troubadour Johan van Kreij  gearriveerd. Johan is een virtuoos accordeonist en een geboren entertainer. Met zijn spel en welluidende stem wist hij iedereen “mee te krijgen”. Een schot in de roos!!

Natuurlijk  werden de jubilarissen  ook nog, traditiegetrouw, verrast met een  vocale serenade waarin ze veel lof kregen toegezwaaid! Frans Vriens nam hierin het voortouw.

In de loop van de avond liet  de barbecue, op een fantastische manier verzorgd door Slagerij Ernst Jansen, zich voortreffelijk smaken.

Christ Theeuwes werd tot slot ook nog even in het zonnetje gezet vanwege het gebruik van de ruimte van firma Theeuwes. Nogmaals bedankt hiervoor!

Muziekvereniging Ulicoten  kan  terugkijken op een geweldige dag!

Vanaf deze plaats willen we de teerdagcommissie nog eens bedanken voor de geweldige organisatie!

De foto's zijn te bekijken bij "foto's"

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page