Sinterklaasintocht 2017

Op zondag 26 november is Sinterklaas weer door Muziekvereniging Ulicoten begeleid bij zijn rondrit door het dorp.

Onder enigszins natte weersomstandigheden werd er om 10.30 uur vertrokken vanaf de Bremerpoort .

Een mooie stoet van muzikanten, ponyruiters, Sinterklaas op zijn paard, veel zwarte Pieten en heel veel kinderen met hun ouders en/of opa’s en oma’s trok door de straten van Ulicoten. Ook de tambour-maître-Piet was alweer van de partij en dus was de muzikale leiding weer in goede handen!!

Na de rondwandeling speelde de brassband nog een aantal sinterklaasliedjes in de Bremerpoort, waar intussen ook onze burgemeester, mevrouw de Hoon-Veelenturf was gearriveerd. Zij richtte nog enkele woorden tot de goedheilig man.

Terwijl de allerkleinste kinderen in het wissellokaal bij de Sint mochten komen, werden de groteren door de zwarte Pieten op een sportieve manier uitstekend vermaakt in de sportzaal. De cadeautjes ontbraken natuurlijk niet en iedereen ging dus tevreden huiswaarts!

Voor meer foto's...kijk bij "foto's"

1 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

UITSLAG LOTERIJ | DONATEURSACTIE 2020

Muziekvereniging Ulicoten wil via deze weg alle donateurs bedanken voor hun (financiële) bijdrage tijdens de donateursactie dit jaar. Een grote groep aan actieve donateurs betekent voor ons dat wij we

GEBOREN

Op 26 september is Mart geboren. Mart is de zoon van Gieneke van den Belt & Peter Vriens en het broertje van Linde en Koen. Van harte gefeliciteerd, jullie samen!

© Muziekvereniging Ulicoten 2020. Alle rechten voorbehouden.

  • Facebook Social Icon
  • YouTube