top of page

Sinterklaasintocht 2016

fgelopen zondag is Sinterklaas weer door Muziekvereniging Ulicoten begeleid bij zijn rondrit door het dorp. Onder perfecte weersomstandigheden werd er om 10.30 uur vertrokken vanaf de Bremerpoort .

Een mooie stoet van muzikanten, Sinterklaas op zijn paard, veel zwarte Pieten en heel veel kinderen met hun ouders en/of opa’s en oma’s trok door de straten van Ulicoten. Ook de tambour-maître-Piet was weer van de partij en zodoende was de muzikale leiding weer in goede handen!!Na de rondwandeling speelde de brassband nog een aantal sinterklaasliedjes in de Bremerpoort, waar intussen ook onze burgemeester, mevrouw de Hoon-Veelenturf was gearriveerd. Zij richtte nog enkele woorden tot de goedheilig man.

Terwijl de allerkleinste kinderen in het wissellokaal bij de Sint mochten komen, werden de groteren door de zwarte Pieten uitstekend vermaakt in de sportzaal. De cadeautjes ontbraken natuurlijk niet en iedereen ging dus tevreden huiswaarts!

De leden van de percussiegroep hadden het druk, want die moesten na de intocht in Ulicoten direct door naar Middelbeers voor een optreden met nog drie andere percussiegroepen.

Samen met deze andere drie percussiegroepen (Venlo, Spoordonk en Middelbeers) waar onze dirigent Wouter De Winne ook dirigeert, werden er veel muziekstukken samen gespeeld. Heel Middelbeers en omgeving heeft het geweten!

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page