Sinterklaas intocht 2019

Op zondag 24 november is Sinterklaas weer door Muziekvereniging Ulicoten begeleid bij zijn rondrit door het dorp. Onder voortreffelijke weersomstandigheden werd er om 10:30 uur vanaf de Bremerpoort vertrokken voor een rondwandeling door het dorp.

Een mooie stoet van muzikanten, veel zwarte Pieten en heel veel kinderen met hun ouders en/of opa’s en oma’s trok door de straten van Ulicoten. Als laatste uiteraard Sinterklaas op zijn paard!

Na de rondwandeling speelde de brassband nog een aantal sinterklaasliedjes in de Bremerpoort. Jammer genoeg kon burgemeester mevrouw de Hoon-Veelenturf niet in Ulicoten aanwezig zijn, maar wethouder Nico Sommen, compleet met ambtsketen, was er wèl!

Terwijl de allerkleinste kinderen in de aula  bij de Sint mochten komen, werden de groteren door de zwarte Pieten uitstekend vermaakt in de sportzaal. De cadeautjes ontbraken natuurlijk niet en iedereen ging dus tevreden huiswaarts!


2 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

GEBOREN

UITSLAG LOTERIJ | DONATEURSACTIE 2020

Muziekvereniging Ulicoten wil via deze weg alle donateurs bedanken voor hun (financiële) bijdrage tijdens de donateursactie dit jaar. Een grote groep aan actieve donateurs betekent voor ons dat wij we

© Muziekvereniging Ulicoten 2020. Alle rechten voorbehouden.

  • Facebook Social Icon
  • YouTube