Rabo ClubSupport

Onze vereniging wordt mede in stand gehouden door onze sponsoren. Hierdoor kunnen wij onszelf jaar op jaar blijven inzetten om ons steentje bij te dragen aan een leefbaar Ulicoten. Dit doen wij door geregeld activiteiten te organiseren.


Zo stond er in het derde weekend van juni een dorps barbecue en een rommelmarkt op het programma, welke uiteraard volgend jaar wel doorgang zullen vinden, mits de omstandigheden dat toelaten.


Muziekvereniging Ulicoten doet elk jaar mee aan de Rabo ClubSupport actie. Vorig jaar hebben we onze cheque gebruikt voor de jeugd. Dit jaar willen we daar op verder bouwen met de aanschaf van nieuwe instrumenten. Dus laat uw stem gelden en stem van 5 oktober tot 25 oktober op Muziekvereniging Ulicoten!


Bij voorbaat danken wij u hartelijk voor het uitbrengen van uw stem!

0 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

GEBOREN

Op 26 september is Mart geboren. Mart is de zoon van Gieneke van den Belt & Peter Vriens en het broertje van Linde en Koen. Van harte gefeliciteerd, jullie samen!

DONATEURSACTIE 2020

Muziekvereniging Ulicoten is een niet meer weg te denken vereniging in Ulicoten. Behalve het geven van concerten in of buiten het dorp geeft de vereniging bij diverse gelegenheden acte de présence, zo

© Muziekvereniging Ulicoten 2020. Alle rechten voorbehouden.

  • Facebook Social Icon
  • YouTube