Lunch, huldiging en rondgang

Afgelopen jaar is voor onze muziekvereniging een jaar van onzekerheden geweest: wel repeteren, niet repeteren, wel acties, geen acties, optredens, of geen optredens. Als we één ding met zekerheid kunnen zeggen is het wel dat het een somber (muzikaal) jaar is geweest.


Het bestuur vond het tijd om daar verandering in te brengen en besloot daarom tenminste één keer dit jaar de hele vereniging bij elkaar te brengen voor een lunch, huldiging van onze jubilarissen dit jaar en een rondgang door Ulicoten. Afgelopen zondag 27 september hebt u ons wellicht voorbij zien/horen komen.


Om 12.00u werden onze leden in de Bremerpoort verwacht voor een (coronaproof) lunch. Na de lunch werden onze jubilarissen in het zonnetje gezet:

Jef Sas 10 jaar lid

Frans van Boxel 10 jaar lid

Carien van den Brandt 10 jaar lid

Jos Verheijen 10 jaar lid

Sjef Snijders 65 jaar lid

Ben Sommen 65 jaar lid


Van harte proficiat aan alle jubilarissen!


Na de huldiging is de gehele vereniging vertrokken bij de Bremerpoort om een rondgang door het dorp te maken. Hierbij werden ook de Kneut en de Kluis even aangedaan en werd een serenade gebracht aan het diamanten bruidspaar de heer en mevrouw Bindels.

Wij willen hiermee aan u laten zien dat we nog altijd springlevend zijn en als vereniging een actieve maatschappelijke rol willen vervullen in Ulicoten!6 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

GEBOREN

Op 26 september is Mart geboren. Mart is de zoon van Gieneke van den Belt & Peter Vriens en het broertje van Linde en Koen. Van harte gefeliciteerd, jullie samen!

DONATEURSACTIE 2020

Muziekvereniging Ulicoten is een niet meer weg te denken vereniging in Ulicoten. Behalve het geven van concerten in of buiten het dorp geeft de vereniging bij diverse gelegenheden acte de présence, zo

© Muziekvereniging Ulicoten 2020. Alle rechten voorbehouden.

  • Facebook Social Icon
  • YouTube