top of page

Jaarmarkt 2018

De derde zondag van juni was er weer traditiegetrouw een jaarmarkt in Ulicoten.  Het weer was voor een jaarmarkt eigenlijk best wel goed; niet te warm en droog. De enveloppenkraam deed dan ook goede zaken!

Ronny Verschueren had zijn muziekinstallatie weer eens van stal gehaald en zorgde de hele dag voor een aangename sfeer.  Op het terras bij de Bremerpoort werd er twee keer opgetreden door popkoor

“Young Voices” o.l.v. Hans Bervoets

en het publiek genoot er met volle teugen van.

Jammer genoeg werden de weersomstandigheden er gedurende de middag niet beter hetgeen tot gevolg had dat de mensen wat minder behoefte hadden aan een drankje!! Gelukkig werd dit ruimschoots gecompenseerd door het geweldige optreden van

“The Royal Sunset”.

Deze jeugdige band, met Jannes Kusters uit Ulicoten in haar gelederen, speelden de sterren van de hemel en swingden de pan uit!

Met hun geweldige spel en gevarieerde repertoire wisten deze voortreffelijke muzikanten het publiek te boeien en zorgden zij ervoor dat het aangenaam druk bleef op ons terras.

Chapeau!! Zeker voor herhaling vatbaar!

Vanaf deze plaats willen wij alle mensen bedanken die prijzen hebben geschonken of ons op een andere manier hebben geholpen.

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page