Gezellige Jaarmarkt 2019

Op zondag 16 juni was het weer jaarmarkt in Ulicoten. Dit evenement brengt elk jaar toch wat leven in de brouwerij. Zo ook dit jaar.

Muziekvereniging Ulicoten, organisator van deze markt, had weer een terras ingericht op het evenemententerrein van de Bremerpoort en CV Haaikneuters en de muziekvereniging samen tekenden voor de enveloppenkraam.

’s Morgens was het aangenaam warm toen de enveloppenkraam werd opgesteld en het terras werd opgebouwd; perfect weer voor een jaarmarkt. Naarmate de dag vorderde dreigde er af en toe een bui(tje), maar gelukkig bleven wij hiervan gespaard!!

Het muzikale gedeelte werd verzorgd door popkoor Young Voices o.l.v. Hans Bervoets. Zij traden twee keer op met lekker in het gehoor liggende liedjes en zorgden ervoor, dat ons terras goed gevuld was en bleef!


Dat was eveneens het geval toen onze eigen drumband acte de présence  gaf.
In de loop van de middag werd het publiek verder nog aangenaam getrakteerd op de vrolijke noten van Chaamertemperatuur, een bijzonder gezellige pret/dweilblaaskapel.


Ronny Verschueren zorgde de hele dag voor de (achtergrond)muziek.

Vanaf deze plaats willen wij al deze muzikanten en zangers bedanken voor hun muzikale bijdrage.

Tussendoor hadden we nog de ludieke koemelkwedstrijden en daarvoor was Berta weer van stal gehaald. Berta onze (kunst)koe.  Toon Graafmans, de spreekstalmeester slaagde erin om menigeen een melkpoging te laten doen. Kortom…er werd een leuke sfeer gecreëerd en het ging er gezellig aan toe. Toon…..bedankt! 

Als beste melker kwam Jannes Kusters uit de bus.

Bij de kinderen ging het er gemoedelijk(er) aan toe. Zij molken soms met vier tegelijk en verdienden allemaal een prijsje.