top of page

Geslaagde Dauwtrap 2019


De eerste zondag van mei staat bij Muziekvereniging Ulicoten traditiegetrouw in het teken van dauwtrappen. Vorig jaar waren we uitgenodigd door Muziekvereniging Sint Remi uit Baarle-Nassau. Daar hebben we toen niet veel dauw gezien!!


Dit jaar echter had de dauwtrapcommissie besloten om eens een rondwandeling door het buitengebied van Ulicoten te maken; een zekere garantie voor DAUW. De weersvoorspellingen waren niet best, maar ondanks dat er geen worst aan de heilige Clara was geofferd, konden we onder perfecte omstandigheden om 07:00 uur vertrekken bij de Bremerpoort.

Al musicerend liepen de muzikanten via de Chaamseweg-Hazenberg, Maaijkantsestraat, Maaijkant, Dorpsstraat, Wilhelminastraat, Heidreef, Heihoef, Baarleseweg en Dorpsstraat terug naar de Bremerpoort in de Bernardusstraat.

Ook op het zandpad tussen de Heidreef en de Heihoef was het allemaal goed te doen. Na deze muzikale rondwandeling stond er een voortreffelijk ontbijt klaar en iedereen liet het zich goed smaken. Na het ontbijt werd er naar de Kluis gemarcheerd voor een afzakkertje.  De drumband en percussiegroep konden er maar geen genoeg van krijgen en marcheerden tot slot via de Dorpsstraat, Molenstraat en Bernardusstraat terug naar de Bremerpoort.

Een geslaagde ochtend!

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

ความคิดเห็น


bottom of page