top of page

Geslaagde BingoavondOp zaterdag 18 november werd door Muziekvereniging Ulicoten voor de eerste maal een bingo georganiseerd. Het tijdstip van aanvang was 20.00 uur, maar om 19.15 uur druppelden de eerste bingoliefhebbers reeds binnen.

Om 20.00 uur waren de meeste stoelen in de gezellige aula van de Bremerpoort bezet en kon Maaike van Dun de mensen welkom heten. Frank Koijen bediende de bingomolen en Maaike noemde de nummers op. De organisatie had gezorgd voor een plakje cake en een knabbeltje op de tafels.

Er  konden prachtige prijzen gewonnen worden, waarvan sommige beschikbaar waren gesteld door ondernemers uit de regio. Bedankt hiervoor!

Zeven rondes werden er in totaal gespeeld, waarvan de laatste een superronde was!De superprijs, een bladblazer/zuiger, werd gewonnen door Annie Theeuwes- van Gorp. Proficiat!

Vanaf deze plaats willen we alle aanwezigen bedanken voor hun deelname.

Een zeer geslaagde activiteit, die zeker voor herhaling vatbaar is!

Meer foto's zijn te bekijken bij "foto's".

Op zondag 25 november is de Muziekvereniging weer van de partij bij de intocht van Sinterklaas in Ulicoten. Vanaf 10.30 uur zullen de muzikanten de Sint en zijn Zwarte Pieten begeleiden tijdens de rondwandeling door de straten van Ulicoten.

17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page