top of page

Drumband Begeleidde Sinterklaas


Sinterklaasintocht Ulicoten met de drumband van muziekvereniging Ulicoten.

Om 10:00 uur was het dan zover… we kwamen met alle drummers samen bij de Bremerpoort om te kijken naar de vrachtwagen waar we op mochten trommelen tijdens de intocht van Sinterklaas.

U leest het goed, een vrachtwagen, voorzien van veilig hekwerk, mede mogelijk gemaakt door Ron Hereijgers van het Oranje Comité en Dennis Wouters  van Theeuwes mengvoeders.

Normaal gezien lopen wij als drumband, samen met enkele leden van de percussie, voorop in de Sinterklaasintocht, samen met de Brassband. Wij spelen dan onze marsen en de Brassband de Sinterklaasliederen. Dit jaar ging de Brassband op concours in Veldhoven, waardoor we er “alleen” voor stonden. Samen met het Oranje Comité zijn we tot deze oplossing gekomen, de drumband op een grote gele vrachtwagen, voorzien van muziekinstallatie, bediend door Judith.

Het was best fris, maar een groot plezier om zo de intocht mee te mogen maken. De drumband voorop in de lange stoet, met als afsluiter de Sint op zijn paard, tussen al de andere pony’s.

We hebben getrommeld, gezongen, gelachen en gezwaaid, maar ook pepernoten gegeten tijdens de stoet, kortom het was geweldig ! Onze drummers mogen zeer trots op zichzelf zijn, ze hebben het super goed gedaan !

Een dank je wel aan Dennis, onze chauffeur, aan Wouter, de percussieleden die ons zo goed hebben geholpen en natuurlijk aan het Oranje Comité, voor de organisatie !

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page