top of page

DONATEURSACTIE 2020

Muziekvereniging Ulicoten is een niet meer weg te denken vereniging in Ulicoten.

Behalve het geven van concerten in of buiten het dorp geeft de vereniging bij diverse gelegenheden acte de présence, zoals bijv. bij de Sinterklaasintocht, Koningsdag, Bernardusviering en Kerstmis. Ook wordt er geregeld deelgenomen aan concoursen (muziekwedstrijden) en (slagwerk)festivals.

Het hele jaar door is onze vereniging actief en levert daarmee zeker ook een belangrijke bijdrage aan de leefbaarheid van ons dorp. Wekelijks wordt er hiervoor door de verschillende onderdelen van de vereniging (brassband, percussiegroep en drumband) gerepeteerd onder leiding van een deskundige dirigent.

Helaas hebben er vanaf maart geen optredens en activiteiten kunnen plaatsvinden door het coronavirus. Ook acties als bloemenverkoop, autowasdag en muziekfeesten zijn niet doorgegaan.

Onze DONATEURSACTIE vindt dit jaar echter wèl doorgang!!

Van zaterdag 3 oktober tot en met zaterdag 17 oktober kunnen onze leden bij de Ulicotense bevolking langskomen voor een financiële bijdrage.

Deze jaarlijkse actie is erg belangrijk voor onze vereniging, want hiermee kunnen we (gedeeltelijk) de kosten van dirigenten, instrumenten, uniformen, huur van repetitieruimte enz. bekostigen. Wij willen de Ulicotense gemeenschap dan ook vragen om onze leden een gulle hand te reiken. Wij vertrouwen op uw medewerking, zodat wij onze muzikale activiteiten voor Ulicoten kunnen blijven voortzetten.

Aan de donateursactie is ook weer een loterij verbonden. Iedereen die aan de vereniging doneert heeft kans om een prijs te winnen. Deze prijzen bestaan uit een dinerbon voor twee personen, een bloemenbon en een taartbon!

Bestuur en leden van Muziekvereniging Ulicoten danken u bij voorbaat!

8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page