top of page

Donateursactie 2017

Muziekvereniging Ulicoten is een niet meer weg te denken vereniging in Ulicoten.

Behalve het geven van concerten in of buiten het dorp geeft de vereniging bij diverse gelegenheden acte de présence, zoals bijv. bij de Sinterklaasintocht, Koningsdag, Bernardusviering, Kerstmis, Allerzielen. Ook wordt er geregeld deelgenomen aan concoursen (muziekwedstrijden) en (slagwerk)festivals.

Het hele jaar door is onze vereniging dus actief en levert daarmee zeker ook een belangrijke bijdrage aan de leefbaarheid van ons dorp.

Wekelijks wordt er hiervoor door de verschillende onderdelen van de vereniging (brassband, percussiegroep en drumband) gerepeteerd onder leiding van een deskundige dirigent.

Een zorg in menige vereniging is altijd weer om voldoende baten te krijgen om alles te bekostigen. Zo ook bij Muziekvereniging Ulicoten!!

Daarom houden we van zaterdag 7 oktober tot en met zaterdag 21 oktober onze jaarlijkse DONATEURSACTIE!!


Gedurende deze twee weken kunnen onze leden dan bij de Ulicotense bevolking langskomen voor een financiële bijdrage.

Deze jaarlijkse actie is erg belangrijk voor onze vereniging, want hiermee kunnen we (gedeeltelijk) de kosten van dirigenten, instrumenten, uniformen, huur van repetitieruimte enz. bekostigen. Wij willen de Ulicotense gemeenschap dan ook vragen om onze leden een gulle hand te reiken. Wij vertrouwen op uw medewerking, zodat wij onze muzikale activiteiten voor Ulicoten kunnen blijven voortzetten.

Aan de donateursactie is dit jaar ook weer een loterij verbonden. Iedereen die aan de vereniging doneert heeft kans om een prijs te winnen. Deze prijzen bestaan uit een dinerbon voor twee personen, een bloemenbon en een taartbon!

Bestuur en leden van Muziekvereniging Ulicoten danken u bij voorbaat!

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page