Brassband speelde op de Kerstmarkt

Afgelopen zondag werd er voor de eerste keer in Ulicoten een kerstmarkt georganiseerd. Initiatiefneemsters hiervan waren Christian de Vries en Ingrid Aerts, beiden werkzaam bij het “Dienstencentrum Ulicoten”.

Ook de muziekvereniging was gevraagd om hieraan mee te werken en natuurlijk gaven wij hieraan graag gehoor. Twee keer is er opgetreden door de brassband. Ditmaal niet in uniform, maar wel getooid met kerstmutsen, speelden de muzikanten een aantal vrolijke kerstnummers. Het talrijke publiek genoot er zichtbaar van.

Klik ook eens op onderstaande link

https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=S-uQOTeRgTsDe kerstmarkt is absoluut een aanwinst voor Ulicoten en zeker voor herhaling vatbaar. Het was er erg druk en er was een goede ambiance!

En wie er ook weer aanwezig was? Onze burgemeester Marjon de Hoon-Veelenturf!! Bij alle speciale gelegenheden laat zij zich zien. Dit getuigt van grote belangstelling voor alles wat er in de gemeente Baarle-Nassau gebeurt!! Hulde!!

0 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

GEBOREN

Op 26 september is Mart geboren. Mart is de zoon van Gieneke van den Belt & Peter Vriens en het broertje van Linde en Koen. Van harte gefeliciteerd, jullie samen!

© Muziekvereniging Ulicoten 2020. Alle rechten voorbehouden.

  • Facebook Social Icon
  • YouTube