Aankondiging: Jaarmarkt 2018

De jaarmarkt, georganiseerd door “Muziekvereniging Ulicoten” en Carnavalsvereniging “De Haaikneuters” vindt plaats op zondag, 17 juni, in de Bernardusstraat. Op deze jaarmarkt in de Bernardusstraat staan wij ook weer met een kraam met het alom bekende enveloppenspel. Dit jaar zal er wederom uitgepakt gaan  worden met mooie prijzen, gesponsord door ondernemers uit Ulicoten en omgeving, waaronder o.a. een ontbijt voor twee personen bij“Het Goei Gevoel” in Baarle-Nassau!! Natuurlijk ontbreekt een terras op het evenemententerrein bij de Bremerpoort niet en u hoeft echt geen dorst te lijden!! Voor de kinderen staat er uiteraard een springkussen opgesteld. Popkoor “Young Voices” verzorgt om 11.00 uur en om 12.00 uur een optreden.


The Royal Sunset

's Middags vanaf 14.00 uur speelt “The Royal Sunset” met brassbandlid Jannes Kusters in haar gelederen. Deze band, die ontstaan is vanuit de bandworkshops van de Nieuwe Veste in Breda o.l.v. Arno Krijger speelt popnummers en discoknallers. Het zijn allemaal jeugdige, enthousiaste muzikanten.


Ronny Verschueren zorgt voor de verdere muzikale omlijsting en dat is hem wel toevertrouwd!


CV De Haaikneuters

Muziekvereniging Ulicoten

0 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

GEBOREN

Op 26 september is Mart geboren. Mart is de zoon van Gieneke van den Belt & Peter Vriens en het broertje van Linde en Koen. Van harte gefeliciteerd, jullie samen!

© Muziekvereniging Ulicoten 2020. Alle rechten voorbehouden.

  • Facebook Social Icon
  • YouTube