top of page

Aankondiging: Hafabraconcert in Hoeven

A.s zaterdag, 5 maart, vindt er in Hoeven een ha-fa-bra-concert plaats en Brassband Ulicoten is van de partij om het bra-gedeelte in te vullen! Behalve Ulicoten spelen ook nog Fanfare St. Caecilia uit Hoeven en harmonie Concordia uit Ginneken.

Concordia, de organisator van het dorpenconcours van vorig jaar, nodigde de brassband, als winnaar van dit concours, uit voor dit concert. Het trioconcert vindt plaats vanaf 19.30 u in buurthuis "Het Kompas" aan de Bovenstraat in Hoeven.

De fanfare van St. Caecilia Hoeven zal het programma starten.Het is het eerste concert van Fanfare St. Caecilia onder leiding van Caspar Versluis, die in januari 2016 is begonnen als dirigent van dit orkest.

Vervolgens is het de beurt aan Brassband Ulicoten, o.l.v. dirigent Wim Sas.

Als laatste speelt Harmonie Concordia uit Breda, o.l.v. Dick Hesselink.

Drie verschillende orkesten betekent veel variatie en voor ieder wat wils! Het is de perfecte gelegenheid om de verschillen in klankkleuren, instrumentatie en repertoire tussen de diverse muziekgroepen te ontdekken.

Over twee weken, op zaterdag 19 maart, houdt Muziekvereniging Ulicoten haar jaarconcert. Dit vindt plaats in de Bremerpoort. Aanvang 19. 30 uur.

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page